Në mes Beatrixes dhe Borës, nuk do ta besoni se kë zgjedh Andi?

Andi Artani ishte pjesë e emisionit “Mirage” këtë episod. Ai në rubrikën “Kë Zgjedh” bëri zgjedhjen e tij për disa nga personazhet publike.

Njëra nga zgjedhjet që duhej të bënte Andi ishte ajo në mes Beatrixës dhe Borës.

Ish-protagonisti i sezonit të dytë të “Përputhen” në mes të dyjave, zgjodhi Trixes pasi sipas tij ka nje simpati per Beatrixes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.