Ndryshe nga skena, kështu duket nëpër shtëpi Teuta Selimi (FOTO)

Teuta Selimi, është një këngëtare shumë e dashur për publikun.

Ajo ka kohë që është pjesë e skenës muzikore dhe gjithmonë me muzikën e saj mundohet të i përshtatet kohës.

E ndryshe siç jemi mësuar ta shohim në skenë, Teuta në përditshmëri është shumë e thjeshtë.

E veshur me rroba sportive, ajo duket shumë rehat në shtëpinë e saj.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.