Mungon prej ditësh në “Përputhen”, Ana tregon se çfarë i ka ndodhur

Ana u rikthye në sezonin e tretë të “Përputhen” pasi rrugëtimi i saj u ndërpre një vit më parë për shkak se theu rregullat, rikthimi i saj ndryshoi tërësisht rrjedhat e programit, ajo trazoi ujërat në kuptimin e plotë të fjalës dhe largimi i saj ishte shumë i zhurmshëm.

Pas një episodi debati mes Edit dhe opinionistit Arjan Konomi, Ana u largua për të mos u kuptuar gjë mbi të ardhmen e saj në program.

Përmes rrjeteve sociale ka lënë të kuptohet se po kalojnë familjarisht një periudhë të vështirë.

“Dua të ju them që jam mirë dhe ditë më të bukura po vijnë, një fatkeqësi po kalojmë por çka vjen prej Zotit nuk mund ta ndryshojmë, paçi paqe dhe bekime në familjet tuaja” – është shprehur Ana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.