Motrat Mustafa shijojnë kohën me diell në Zvicër (FOTO)

Motrat Mustafa janë të dalluara si në jetën personale ashtu edhe në profesionin që kanë. Në shumë raste ato qëndrojnë në krye të medieve rozë, duke publikuar momente të ndryshme nga përditshmëria.

E, këtë herë ato shihen duke u relaksuar në Zvicër, ku shihet që po kënaqen në mot me diell.

Si çdo herë, Sahidja dhe Safetja me përkushtimin që kanë për paraqitjet fizike ato duken për mrekulli.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.