Magazine Showbizz

Mos u frikësoni! Ja si dukej Dhurata Dora rreth 9 vite më parë

Share on the social medias

Dhurata Dora një ndër këngëtaret që çdo këngë e kthen në hit.

Madje ka pushtuar edhe jashtë kufijve ku muzika e saj luhet në lokale të ndryshme.

Dhurata tashmë ka disa vite në treg, e në fillimet e saj dukej krejt ndryshe.

Së fundmi po qarkullojnë disa imazhe të 9 viteve më parë, ku Dhurata ka qenë në fillimet e karrierës të saj, e duket mjaft e vogël.

Sigurisht që dhe ajo vetë bëhet nostalgjike kur shikon këto, ose jo.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.