Mimoza si çikë e re, djali iu bë për martesë (FOTO)

Këngëtarja, Mimoza Mustafa ka kohë që nuk ka sjellë ndonjë projekt të ri.

Pavarësosht kësaj dhe mos shfaqjes në botën televizive, artistja vazhdimisht ka qenë dhe mbetet në fokus të medias rozë.

Por, jashtë jetës profesionale, edhe aspekti privat i saj iu ka bërë përshtypje publikut shqiptar, sidomos për faktin se artistja është e martuar me këngëtarin e njohur, Shkumbim Kryeziu.

Përmes llogarisë së saj në Instagram, ajo herë pas herë prezanton djalin e saj të vogël, i cili sidomos në këtë moshë duket mjaft simpatik dhe i pashëm.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.