Mikela fut në shtëpi një nga djemtë e Përputhen, çfarë ndodhi mes tyre (FOTO)

Mikela zhvilloi takimin e radhës me Erjonin dhe për të patur më shumë afrimitet dhe për t’u ndjerë më rehat, vendosi ta merrte në shtëpinë e saj.

Erjoni u prit mirë edhe nga qeni i Mikelës, që u tregua miqësor me të.

Që në fillim, konkurrentja ka folur për marrëdhënien e ngushtë me qenin dhe dëshirën që ai të pëlqejë dhe partnerin që ajo do të zgjedhë.

Në studio, ajo pranoi se kishte emocione, kjo dhe për faktit se ishte hera e parë që fuste në zonën e saj të komfortit dhe privatësisë një djalë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.