Magazine Showbizz

Mihrija duhet të ja plotësoj këtë kërkesë nuses së saj, Tringes

Share on the social medias

Mihrie Braha tashmë e ka fejuar djalin e saj të vetëm, Platorin. Për raportet e saj me nusen e djalit tregon në secilën intervistë që shkon, shkruan Kosovarja.

Tringa nuk ka dhënë ndonjë intervistë për të treguar diçka më tepër, sepse dashamirëve të Mihries dhe Naimit patjetër që iu intereson.

Mirëpo, nëpërmes imazhe në rrjetin social Instagram, Tringën e shohim herë pas here.

Së fundmi, ka ndarë një imazh nga pushimet dhe ka shkruar një mbishkrim në gjuhën angleze.

“Kam nevojë për një pushim 6 mujor dy herë në vit.”– ka shkruar Tringa.

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.