News

Meta paralajmëron, tregon skenarin çfarë do të ndodhë në vjeshtë: Për fat të mirë ky është një zgjim i pandalshëm

Share on the social medias

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, në një dalje për mediat ditën e sotme ka treguar se në vjeshtë pritet të rikthehen protestat.

“Për fat të mirë ky është zgjim i pandalshëm dhe ne do të bashkëpunojmë me çdo forcë politike opozitare”, u shpreh Meta.

Meta: Ne do dalim në përkrahje te cdo iniciative qytetare. Protesta është vetë demokracia. Për fat të mirë ky është një zgjim i pandalshëm dhe ne do të bashkëpunojmë më cdo force politike opozitare, grup interesi për të vendosur llogaridhënien urgjentisht në këtë vend.

Është një proces i pandalshëm, këto borxhe ku ka fusur shqiptarët do ti paguajë ai dhe shpurra e tij. Do mbretërojë Kushtetuta dhe ligji.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.