Meda me urim të veçantë për ditëlindjen e djalit

Para 11 vite, çiftit Meda dhe Luljeta Përgjegjaj u erdhi në jetë djali i tyre i parë.

Gëzimi i tyre i parë që iu dha dyshes epitetin prindër.

Ata e pagëzuan me emrin, Aldon, duke u lumturuar me djalin e tyre të parë në familje e pikërisht në ditën e veçantë të Pavarësisë së Kosovës.

Meda dhe Luljeta kanë bërë dedikime të veçanta në rrjetet sociale në urimin e ditëlindjes.

FOTO, VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meda (@mehdin_pergjecaj)

Leave a Reply

Your email address will not be published.