Me këtë video Besi tregon se si e mbyllin mbrëmjet ai dhe Xhensila

Xhensila dhe Besi janë ndër qiftet më të pëlqyera të showbizit shqiptarë.

Ata kanë shumë vite karriere por në të njëjtën kohë për shumë vite janë bashkë dhe e kanë dëshmuar gjithnjë përkrahjen për njëri-tjetrin.

Ata janë prindër të një vajze të quajtur Ajka.

Së fundi Besi ka ndarë një video ku ka treguar se si ata e mbyllin cdo natë duke lozur me Ajkën simpatike si dy prindër të përkushtuar.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.