Me këtë ushqim që po konsumon Learta do të shëndoshet shumë (FOTO)

Learta Jakupi, vazhdon të jetë emër shumë i komentuar në mediat rozë.

Jeta e saj është shumë aktive, derisa kohën me të madhe ia përkushton familjes dhe punës së saj.

Së fundmi, ajo ka udhëtuar drejtë Turqisë për të kaluar disa ditë pushimi dhe qetësie.

Duke qenë se është në ditë relaksuese, Learta nuk po i kushton rëndësi fare ushqimit, ajo do të shtojë peshë sepse po ha shumë ëmbëlsira.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.