Me këmishë e grim të kaltërt, Selvija po bën dritë (FOTO)

Selvije Jao po zbukurohet secilën herë më shumë.

Ajo ka pak muaj që u bë nënë për herë të parë duke sjellur në jetë djalin që ajo dhe Shpati e quajtën Roel.

E me foton e fundit që publikoi ajo duket thjeshtë mahnitëse.

Ajo u shfaq e veshur me këmish të kaltërt ku ka kombinuar edhe grimin me këtë ngjyrë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.