Me dhe pa ‘photoshop’, si e komentoni ndryshimin e Sindit të Përputhen?

Sindi Loci është një nga ish- konkurrentet e emisionit Përputhen.

Ajo po vazhdon të merr vëmendje edhe pse nuk është më pjesë e emisionit, e sidomos për deklaratat e saj, por krahas kësaj Sindi nuk po shpëton pa u komentuar edhe për pamjen e saj të jashtme.

Faktikisht Sindi nuk ka bërë ndërhyrje, por fotot që i poston dallohet shumë sa i përpunon me ‘photoshop’.

Kjo bën që Sindi të duket në foto ndryshe e në video krejt ndryshe, si në rastin konkret kur ishte e ftuar në emisionin n”Kosovë show.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.