Mbyllet televotimi: Ky është banori më i preferuar nga publiku (FOTO)

Nëpërmjet një televotimi, publiku pati mundësinë të zgjidhte gjatë spektaklit të preferuarin e tij.

Me shumicë votash, banori që zyrtarisht e fiton këtë status është Ilir Shaqiri.

Nga ana tjetër, me numrin më të vogël të votave rezulton të jetë Kledi dhe Semi.

Ky rezultat duket se ka ngjallur shumë reagime dhe diskutime mes banorëve.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.