Magazine Showbizz

Martohet polici që u njoh me vajzën pasi e dënoi 2000 euro

Share on the social medias

Momenti i shumëpritur erdhi. Doruntina, nën përcjelljen e babait dhe vëllait, po shkonte drejt altarit për të kurorëzuar dashurinë me Edmondin.

Dasma në një ambient të jashtëm ka rrezikun e vet dhe ajo që të gjithë shpresonin të mos ndodhte, ndodhi.

Energjia elektrike u ndal për pak kohë, por kjo nuk i ndaloi dasmorët të këndojnë e të vallëzojnë.

Edmondi me profesion është polic dhe pikërisht çifti u njoh mes vete pas një dënimi prej 2000 eurove që iu dha Doruntinës.

VIDEO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.