Lum Nystreti e Merita, ja çka iu pergatit reja e tyre (VIDEO)

Egzona Muqiqi në çdo kohë e tregon që është femër e zonja.

Ajo në shumë aspekte merr vëmendje duke tërhequr vëmendje të madhe, shkruan “Kosovarja”.

Edhe pse e përkushtuar, në shumicën e rasteve e tregon që është femër e përkryer dhe e dalluar në çdo aspket.

Këtë herë, në imazhin e postuar shihet që ka përgatitur bakllavë.

Nga video duket tejet e shijshme.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.