Leonora Jakupit i shkojnë shumë buzët e kuqe, mahnit me foton e fundit

Leonora Jakupi ditëve të fundit ka qenë në titujt e parë të mediave, për shkak të këngës së saj të fundit.

Ajo është shumë e dashur nga publiku i të gjitha moshave, pasi muzika e saj nuk i takon vetëm një zhanri.

Leonora është edhe një femër me shumë stil dhe gjithmonë e rregulluar deri në detajin e fundit.

Nuk grimohet rënë gjithmonë lehtë, mirëpo buzët e kuqe i shkojnë shumë, në postimin e saj të fundit ajo ka shpërndarë një imazhe me një grim të lehtë dhe buzët e kuqe në të cilin dukej përfekte.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.