Leartës kunata përsëri ia ndryshon flokët (FOTO)

Learta Jakupi mbetët një emër që në çdo kohë merr vëmendje me pozat e ndryshme që publikon.

Ajo për ndjekësit në çdo kohë qëndron aktive, duke goditur me poza të shumta, shkruan “Kosovarja”.

Çdo herë përkujdeset për vetën dhe duket perfekte.

Edhe në këtë imazh të fundit, shihet se ajo është rregulluar nga duart e kunatës.

Si gjithmonë, Njomza e bën të duket përrallore.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.