Ky është urimi i Trixës për vëllain e saj (VIDEO)

Beatrix dhe Alban Ramosaj, motër e vëlla kanë një lidhshmëri të fortë me njëri tjetrin.

Madje Albani e mbështet Trixën për secilin vendim që ajo merr, kjo është parë qartë sa Trixa ishte pjesë e “Big Brother Vip”.

Me rastin e ditëlindjes së Albanit, nuk kanë munguar urimet nga rrethi i tij, por më i veçantë ishte urimi nga motra.

Me fjalë të mira e të zgjedhura Trixa e ka uruar Albanin, duke i thënë: Ti je mbreti dhe heroi im.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.