Kush është kjo grua që zuri vend në profilin e Dafina Zeqirit

Dafina është artiste mjaftë e komentuar si për muzikë ashtu edhe për motivin që jëp të tjerëve në shumë problematika që hasim në shoqëri.

Ajo në Instagram qëndron herë pas herë aktive me postime, mirëpo së fundmi ka rrëmbyer vëmendje profili i saj në Instagram.

Në profilin e saj ka zënë vend Princesha Daiana, e cila nihet për veprimtarinë e saj si bamirëse, dhe si duket motivin Dafina e merr nga princesha Daiana.

Dafina është femër e zëshmë, si në këngë ashtu edhe nëpër intervista, pasi jep mesazhe të fuqishme për femrat dhe njerzit që kanë qenë të bullizuar.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.