Kur bukuria është gjenetike! Motra e Kıvanç Tatlıtuğ i mahnit të gjithë më bukurinë e saj (FOTO)

Kıvanç Tatlıtuğ, i cili fillimisht bëri emër me konkursin ‘Best Model of Turkey’ ku mori pjesë në vitin 2002 dhe më pas bëri emër duke marrë pjesë në seriale që thyen rekordin e shikueshmërisë.

Aktori i suksesshëm, i cili nuk dëshiron të dalë në plan të parë me jetën e tij private, ka 2 motra dhe 2 vëllezër me emrat Melisa Tatlıtuğ, Cem Tatlıtuğ, İpek Tatlıtuğ dhe Tugay Tatlıtuğ.

Por kushdo që sheh fotot e Kıvanç Tatlıtuğ me motrën e tij Melisa, nuk mund të mos bëjë të njëjtin koment.

Kıvanç Tatlıtuğ dhe motra e tij vlerësohen pothuajse nga të gjithë, me komente të tipit: “Është e pamundur të mos admirosh gjenet”.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.