Korab Shaqiri me fjalë prej zemres për ditelindjen e të birin

Kantautori Korab Shaqiri është artist i mirënjohur, i dashur për publikun dhe gjithmonë në tentim për të prezantuar vetëm vlera muzikore.

Korab Shaqiri është tejet i dedikuar edhe në jetën familjare dhe këtë gjë e ka treguar disa herë.

Ai, është bashkëshort dhe babai i lumtur i një djali, që është pika e tij e dobët, e sot, i biri i Korab Shqirit ditëlindjen dhe urimi më i bukur padyshim që është bërë nga Vetë ai.

Ky është urimi më i përzemërt që e keni lexuar.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.