Kjo foto e Efit dhe Borës po i turbullon të gjithë

Thuhet se secili person ka sozinë e tij.

Edhe Bora Zemanit i është zbuluar sozia pikërisht në emisionin e dashurisë që po e moderon.

Ifgjenia Dhedhes apo ndryshe e njohur shkurt si Efi është vajza e cila mori vëmendjen e të gjithëve në Përputhen.

Ajo u bë personazh shumë i komentuar edhe për shkak të ngjashmërisë të pabeshueshme me Bora Zemanin.

Derisa në media çdo ditë qarkullojnë foto ku i krahasojnë dy bukuroshet, por kjo foto e fundit është kulmi i të gjithave.

Mbase edhe juve do t’iu turbullohet mendja dhe s’do ta vëreni cila është Efi e cila Bora.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.