Kjo është dhurata që i dhuroi mbesa Remzije Osmanit (VIDEO)

Remzie Osmani dihet se ka një lidhmshëri të fortë me mbesën e saj të vogël Emën, të cilën e do shumë.

Meqenëse dje ishte festa e 8 Marsit, nuk munguan lulet e dhuratat nga reja e saj Gëzimja.

Në buqetën e luleve të dedikuara për Remzijen nga Gëzimja, një dhuratë e vogël nga mbesa i la përshtyje dhe e gëzoi shumë Remzien.

Ema kishte ndarë një çokollat nga ato të vetat dhe ia kishte futur gjyshes ne buqetën e luleve, ky gjest i Emës e lumturoi pafund Remzijen.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.