Kjo është arsyeja që Enis Bytyqi nuk i shikon femrat

Enis Bytyqi është këngëtari i njohur kosovar që jeton në Gjermani, por që është mjaftë prezent në industrinë e muzikës shqiptare.

Publiku ja njeh shumë këngë të bukura, që kanë ardh të shoqëruara me videoklipe moderne.

Këngëtari nuk pëlqehet vetëm për zërin dhe performancen, por edhe për paraqitjen e jashtme, madje për vite me rradhë ishte ndër më të preferuarit nga vajzat, shkruan “Kosovarja”.

Enis Bytyqi është martuar dhe gruan e ka tejet simpatike, andaj më nuk ka sy për të tjerat.

FOTO:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.