Magazine Showbizz

Kështu kënaqet në Shqipëri djali i Almedes dhe Tolgahanit

Share on the social medias

Almeda Abazi po kalon momente të shumta së fundmi në Shqipëri.

Ajo ka treguar se edhe bashkëshorti i saj turk pëlqen Shqipërinë për pushime.

Së fundmi ka publikuar një video të bukur të djalit të saj Efe.

Ai po e kalon mjaft bukur kohën në vendlindjen e nënës./InfoKosova/

VIDEO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.