Kështu e uron kunatën Learta (FOTO)

Learta Jakupi është mjaftë e kujdesshme për familjarët e saj, e sidomos kur bëhet fjalë për datat e rëndësishme.

Kunata e saj, sot feston ditëlindjen, dhe s’ka si të mungoj urimi special nga Learta.

Learta ka shpërndarë disa fotografi të ndryshme përkrah kunatës, dhe në njërën prej tyre, Learta e ka uruar duke i thënë asaj Motër.

Ndër të tjera, ajo shihet se është shumë e afërt më kunatën dhe kanë një raport shumë më të mirë, sikur me qenë shoqe të ngushta, shkruan Kosovarja.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.