Magazine Showbizz

Kështu e ‘dridhin’ kur bëhen bashkë Efi dhe Mikela, ish konkurentet e Përputhen (VIDEO)

Share on the social medias

Efi Dhedhes e Mikela nuk po i ndahen njëra tjetres e si duket janë shumë shoqe të ngushta. Shpesh i shohim bashkë ku edhe po ankohen se janë beqare e po i kalojnë ditët bashkë, shkruan Billbordi.net

Së fundmi ishte Mikela që publikoi një video bashke me Efin, e ka bërë bujë.

Në veturë ato shijonë muzikën duke dridhur pjesët e tyre të trupit./Billbordi.net/

VIDEO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *