Kështu e bënë piten gjyshja e Tares (FOTO)

Padyshim që nuk ka me gatimet e ushqimet e gjyshes, pasi shijojnë shumë dhe pëlqehen nga e gjjthë familja.

Ndoshta ushqimet e tyre kanë aq shije, pasi gatuhen me dashuri të madhe dhe pa përtesë.

Njejtë vepron edhe e ëma e aktores Teuta Krasniqi, e cila është e gatshmë për të gatuar dhe servuar gjërat më të mira për familjes.

Sot, gjyshja e Tares simpatike po i gatuan asaj pite.

Ju bëftë mirë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.