Kështu duket sot “Rubi” si 42 vjeçare (FOTO)

Rubi, është seriali që gjatë do të mbahet mend.

Ajo është një nga aktoret që mori shumë famë dhe në vendin tonë për shkak të telenovelës “Rubi”.

Bukuria e saj dhe aftësia në aktrim morën të gjithë vëmendjen. Por si është jeta e saj ditët e sotme dhe si duket Rubi?

Ajo është bërë mama shumë e re, e një djali i cili quhet Segio. Gjithashtu Rubi është bërë dhe gjyshe e një mbese të quajtur Mila.

Edhe sot në moshën 42 vjeçare ajo ka një bukuri marramendëse. Gjyshi i saj nga babai ishte japonez. Nëna e saj është me prejardhje libaneze.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.