Kështu dukej Elvana Gjata kur ishte fëmijë (FOTO)

E shohim çdo ditë në televizione, gazeta, portale dhe rrjete sociale.

Dimë thuajse çdo gjë për aktivitetin e saj profesional dhe jo vetëm, por shumë pak prej nesh e njohin që fëmijë.

Këngët e Elvana Gjatës i dëgjojmë dhe i dimë përmendësh të gjithë.

Shumë adhurues të saj do të donin të dinin si dukej Elvana Gjata kur ishte fëmijë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.