Kështu dukej Arbana Osmani kur ishte e vogël (FOTO)

Arbana është njëra ndër moderatoret më të bukura e cila shpeshherë me bukurinë e saj shëndrrohet në qendrën e vëmendjes nga mediet rozë.

Ajo para pak ditësh ka shpërndarë një fotografi kur ishte e vogël, në të cilën ajo dukej kaq e bukur dhe e ëmbël.

Imazhi tregonte shumë, sepse Arbana edhe në ditët e sotme është mjaftë pozitive, asnjëherë nuk shpërndanë negativititet.

Ndër të tjera ajo qëndron mjaftë aktive në rrjetet sociale duke sjell imazhe të bukura për ndjekësit e saj.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.