Kësaj fytyre publike i ka shkruar Andi Artani (FOTO)

Andi Artani është ish-konkurenti i “Përputhen 2”.

Ai arriti për një kohë shumë të shkurtër të marrë vëmendje të madhe.

Andi madje morri vëmendje edhe me marrëdhënien e tij me Jasminën, një marrëdhënie që bëri bujë të madhe.

Por ai së fundi ishte i ftuar në një emision televiziv ku mori disa pyetje pak më të ‘nxehta’.

Përgjigjet e tij ishin ato të cilat janë interesante dhe shumë të papritura.

Ish-konkurenti u pyet për emrin e një personazhi të njohur që i ka shkruar në ndonjë rrjet social.

Kida ishte emri që Andi dha, duke shtuar dyshimet se çfarë raporte kanë të dy bashkë.

Andi nuk dha sqarime nëse ka marrur përgjigje nga Kida.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.