Kaq shumë i është rritur djali Edona Llalloshit (FOTO)

Edona Llalloshi është njëra nga këngëtarët më të pëlqyera në estradë. Kjo e dëshmon edhe kërkesa e shumtë për tu kënduar në dasëmen e tyre.

Por Edona komentohet edhe për jetën e saj private, ajo është nënë e dy fëmijëve një vajzë dhe një djalë.

Së fundmi ajo ka publikuar një foto të ëmbël me djalin, dhe shikoni sa shumë qenka rritur.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.