Kaq shumë është dobësuar Greta Koçi, mezi njihet (FOTO)

Greta Koçi është këngëtarja shqiptare e cila merr vëmendje me imazhet që ajo publikon.

Së fundi ka postuar disa imazhe ku vërehet një detaj, shkruan lajmi.

Greta është dobësuar aq shumë sa menzi vërehet që është ajo.

Greta është njëra ndër këngëtaret më të bukura shqiptare natyrale, ajo gjithashtu nuk njihet që ka marrë famë me skandale dhe thashetheme.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.