Kaq e afërt është me vjehrrin Lulja e Medës (FOTO)

Meda, këngëtari i muzikës turbo-folk, asaj popullore, por edhe moderne, ka treguar se ka një lidhje shumë të veçantë me të atin.

Babai i Medes ka qenë gjithashtu muzikant dhe Meda e ka trashëguar talentin nga i ati, që edhe e ka ndihmuar shumë në rrugën e artit.

Babai i këngëtarit është munduar fuqishëm që i biri tia del mbanë në botën e këngës dhe sot Meda është në një pozicion të lakmueshëm në treg, shkruan Kosovarja.

Respekt të madh për vjehrrin e saj ruan edhe Lulja, e cila e ka uruar atë përzemërsisht dhe ka ndarë një foto me të.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.