“Kam shitur kokoshka kur isha 8 vjeç”, Shpati bënë rrëfimin e padëgjuar

Si shumë artistë që zbulojnë të pathëna për jeten e tyre, së fundi edhe një nga këngëtarët e mirënjohur e ka bërë. I ftuar në “OraNews”, Shpat Kasapi ka rrëfyer jetën e tij fëmijërore duke zbuluar detaje të padëgjuara.

Këngëtari i mirënjohur ka treguar se ai ka filluar me punë që nga mosha 8 vjeçare.

“Nga mosha 7-8 vjeçare, kam shitur kokoshka, isha shumë i lumtur me veten sepse po fitoja lekë.

Fitoja shumë lekë atëherë, tani ato mund të jenë 20-30 euro në ditë”, – deklaroi Kasapi.

Ndërkoh, artisti tani gëzon një karrier mjaft të sukseshme dhe kujtojmë se tani ai është i kurorzuar me Selvije Jao, dhe para disa ditësh u bënë prindër për herë të parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.