“Kam jetuar tek tezja”, Semi rrëfen detaje nga fëmijëria e saj

Semi i ka rrëfyer Fifit detaje nga jeta e saj. Fëmijëria është një nga fazat më të bukura në jetën e një personi. Në një bisedë me Fifin ajo ka treguar momente nga fëmijëria e saj dhe se ka qenë një fëmijë shumë i llastuar.

“Kam qenë e përkëdhelur. Punët i bënte motra se ishte më e madhe se unë. Gjellën e bënte mami kur vinte nga puna në orën 4 dhe unë i gjeja gati. 13-vjeç kam jetuar te tezja se kam qenë në Lice. Dilja në mëngjes vija mesdite, tezja mi bënte gati të gjitha gatimet. Pastaj ishte periudha që u lidha me Bojken. Mami me thotë kur ti iu futesh punëve iu futesh me themel, nuk i bën njeri si ty, por ty të kam përkëdhelur unë,” – thotë këngëtarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.