OnTop

Ju skuqen papritur veshët, mësoni se çfarë do të thotë

Share on the social medias

Sipas shumë studimeve shëndetësore, ekziston lidhje neurologjike midis disa pikave të trupit tonë dhe organeve të brendshme.

Vëzhgimi i veshëve tanë mund të na ndihmojë të njohim gjendjen tonë aktuale shëndetësore apo edhe të parashikojmë problemet shëndetësore në të ardhmen.

Gjithashtu, veshët mund të na ndihmojnë të kurojmë disa sëmundje.

Doni ta dini se si është e mundur kjo? Gjeni përgjigjet në tekst.

Veshët mund të shërbejnë në identifikim

Kur lindim, veshët tanë tashmë janë formuar plotësisht. Për këtë arsye, ata mund të përdoren për të njohur dhe identifikuar njerëzit, të ngjashëm me gjurmët e gishtërinjve.

Gjene recesive ose dominante

Sipas studimeve, një llapë veshi e bashkuar (e ngjitur në kokë) është një tipar i trashëguar recesiv.

Një llapë veshi e ndarë është një tipar mbizotërues në trashëgimi.

Sëmundje koreonare të zemrës.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.