Jo në “Portokalli” por diku tjetër, ja cilin emision do të moderojë Arjola Demiri

Aktorja Arjola Demiri fitoi nga “Big Brother VIP” një shtëpi me vlerë më të madhe se çmimi i reality show-t, megjithatë njëra prej dëshirave të saj nuk u plotësua prezantimi i “Portokallisë”.

Kujtojmë se deklarata e Arjolës kur nuk hapi kutinë e Pandorës duke u shprehur se ëndrra e saj është të jetë prezantuese e “Portokallisë” dhe jo udhëtimi në Disneyland, u komentua shumë.

Kësaj teme ajo iu rikthye edhe në “Fan Club”, ku tha se roli në fjalë do ta rriste profesionalisht dhe nuk do ishte “thjesht aktore”.

“Jam shumë e lumtur për diçka që do të ndodhë.

Sigurisht që do e doja, është diçka e bukur, është ndryshe, të plotëson e të rrit artistikisht”, – tha Demiri.

Moderimin e “Portokallisë” nuk mundi ta marrë, megjithatë ajo do të prezantojë një emision tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published.