News

Jep dorëheqjen kreu i Tatimeve në këtë qark të vendit, më herët ka mbajtur poste shumë të rëndësishme në administratën shtetërore

Share on the social medias

Dorëhiqet ditën e sotme nga posti i kreut të degës rajonale të Tatim-Taksave për Qarkun e Elbasanit, Indrit Karaj. Ky i fundit e mbante këtë post prej dy vitesh.

Dorëheqja e Karajt mësohet se ka ardhur e paparalajmëruar më herët. Ndërkohë përflitet se Karaj pritet të marrë një detyrë të re të rë rëndësishme .

Indrit Karaj ka mbaruar studimet në Itali dhe mban gradën “Doktor Shkencash”. Më herët ai ka mbajtur poste të tjera rëndësishme në administratën shtetërore.

Ai u emërua në krye të Drejtorisë Rajonale të Tatimeve të Elbasanit në shkurt të vitit 2020.

Ende nuk bëhet me dije se kush do ta zëvendësoje në krye të Tatimeve të Qarkut të Elbasanit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.