Ja çfarë i jep Gëzimja vajzës në pikë të dimrit (FOTO)

Gëzimja është njëra ndër rejat më të komentuara, kjo pasi është nusja e këngëtares së mirënjohur, Remzie Osmani.

Nga ajo se çka kemi parë në rrjetet sociale, Gëzimja bënë një jetë mjaftë të mirë, bashkë me bashkëshortin dhe vajzën e saj.

Si nënë e re dhe shumë e përkushtuar ajo mundohet të ia plotësoj të gjitha dëshirat vajzës së saj, Emes.

Gëzimja në InstaStory ka shpërndarë një foto ku shihet vajza me akullore në dorë në pikë të dimrit, si duket, ajo e sheh të arsyeshme që vajza mund të haj ndonjëherë akullore edhe kur moti është i ligë, pasi është fëmijë dhe dëshirat e fëmijëve e bëjnë të vetën.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.