Ish-konkurrenti i ‘Përputhen’ bën deklaratën surprizë për Ritvanën: Është shumë lart

Ish-konkurrenti i “Përputhen”, Bajo gjatë intervistës në emisionin “Expuls” zbuloi se konkurrentja e tij e preferuar nga programi i dashurisë ishte Ritvana.

Bajo tha se Ritvana nuk duhet të jetë në “Përputhen”, pasi është shumë e zgjuar dhe “shumë lart” për aty.

“Më intrigonte realisht zgjuarsia e Ritvanës. Ishte shumë person i zgjuar, të intrigonte, të tërhiqte. Mbase shumë njerëz shohin vetëm paraqitjen e parë, por që Ritvana ishte person me shumë bagazh. Realisht nuk është person për aty Ritvana, është shumë lart për aty”, – u shpreh ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.