Magazine Showbizz

Ia prishin gjumin, kështu reagon djali i Goldit dhe Ermires

Share on the social medias

Shumë shpejt pritet të behën prindër për herë të dytë. Bëhet fjalë për Gold Ag dhe Ermiren.

Çifti janë prindër të një djali i cili me ardhjen e tij në jetë duket se çdo gjë ka ndryshuar për të mirë.

Së fundi ishte Ermira ajo e cila publikoj reagimin e djalit pasi ia prishën gjumin.

Megjithatë Giuerili po dukët mjaftë i këndshëm./InfoKosova/

FOTO:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.