I përmendën Lefter Kokën, Rama u kthehet gazetarëve: Mendohuni dy herë para se të pyesni

Kryeministri Edi Rama në një prononcim për mediat në dalje të Kryesisë së Kuvendit kur është pyetur për ish-ministrin Lefter Koka, iu drejtua gazetarëve që të kenë kujdes me citimet.

Gazetar: A do kërkosh asistencë me ish-ministrin Koka?

Rama: Më gjithë respektin, për këto pyetje bëni mirë që të mendohuni dy herë dhe mos imitoni dhembujt më të këqinj që i kishit sot para syve. Mua më citoni drejt dhe ironitë dhe këto mbeturinat e zhargonit politik mos i sillni këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.