Hyseni thotë se do ta plas bombën për Olsën

“Mashtrusa”, Hyseni thotë se do ta plas bombën për Olsën. Hyseni është nevrikosur me deklaratat sot në Prime.

Ka disa ditë që Hysen Ramaj është duke postuar në vazhdimësi foto e video të ndryshme në lidhje me Alvisën, shkruan lajmi.

Ai sot është revoltuar me ato që ka dëgjuar në Prime ku menjëherë ka reaguar në profilin e tij zyrtar në instagram.

Hyseni ka thënë se ka tre gurë të fortë në duar, njërin që do ta nxjerrë kundrejt Olsës për ta kuptuar se gjithcka aty shkon me skenar dhe dy të tjerë akoma më të fortë se ky.

Për më shumë do të presim se cka do nxjerr në pah ish konkurrenti i Perputhen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.