Hyri në “Përputhen”, sa shumë ka pësuar ndryshim në pamje Ritvana (FOTO)

Ritvana Fetahu, vazhdon të shijojë eksperiencën e saj në Përputhen.

Që kur ajo është bërë pjesë e këtij emisioni, Ritvana ka rënë në sy për elokuencën e saj dhe natyrisht edhe për pamjen e saj.

Shpesh herë ajo është komentuar për paraqitjen e saj, e sidomos për hundën, për të cilën ajo ka thënë se ajo nuk e ka ndërmend ta bëjë operacion.

Por, me kalimin e episodeve, duket se Ritvana ka ndryshuar mendim.

Sot me disa ndërhyrje që ka bërë në fytyrën e saj, duket shumë ndryshe nga fillimet e saj në program.

Shikoni dallimin në fotot më poshtë.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.