Gëzimja e vesh vajzën me veshje kombëtare, kaq bukur duket (FOTO)

Për festën e Famurit kemi parë fëmijë të personave publik të veshur me veshje tradicionale.

Secili duken më bukur se tjetri, shkruan InfoKosova.

Edhe reja e Remzie Osmanit, Gëzmija e ka veshur vajzën me rroba tradicionale.

Dhe shikoni sa e bukur dhe e ëmbël duket Ema.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.