Getoar Selimi me këtë përqafim tregon sa respekt ka për gruan (FOTO)

Ka kohë që Getoar Selimi nuk po duket gjëkundi, nuk po sjell këngë e as nuk po shfaqet në publik, megjjthatë, ai është shëndosh e mirë dhe më i lumtur se kurrë pranë të shoqes e të bijës.

Reperi që gjithmonë ka krijuar sensacion, e ka fituar zemrën e më të bukurës së Shqipërisë, prezantueses Marina Vjollca.

Geti, së fundi nuk është shfaqur shpesh pranë të shoqes, por kjo video është si konfirmim i dashurisë dhe admirimit që ata kanë për njëri-tjetrin.

Reperi e përqafon të shoqen në ballë, e puthja në ballë do të thotë respekt.

FOTO:

Leave a Reply

Your email address will not be published.